U Livnu nastavljena potraga za nestalim M.K.

Proteklog vikenda na širem području Livna nastavljena je potraga za nestalim M.K. koji je 5. srpnja nestao iz Bolnice u Livnu.

Potraga za M.K. nastavljena je tijekom vikenda proširivanjem područja potrage na cestovne komunikacije prema Glamoču, Splitu, Mostaru i Kupresu te riječne tokove. U potragu u kojoj je sudjelovalo 40 pripadnika gorskih službi spašavanja, policije, volontera i obitelji uključeni su i posebni timovi GSSuBiH s potražnim psima i dronovima.

Podsjetimo, sedamdesetsedmogodišnji Mićo Knežević nestao je 5. srpnja iz Bolnice u Livnu. Nadzorne kamere posljednji su ga put snimile u krugu livanjske Carine. Za njim od tada neprekidno tragaju djelatnici policije, pripadnici gorskih službi spašavanja, obitelj, Vatrogasci i volonteri.

Obzirom kako potragu otežava od njenog početka otežava nedostatak informacija i ogromno područje potrage, iz GSS-a apeliraju na građane Livna i okolice da pregledaju dobro svoje okućnice, pomoćne objekte, šupe, podrume, njive, te susjedna dvorišta u kojima nema vlasnika. Ukoliko dođu do bilo kakve informacije da obavijeste policiju na broj 122.

Nestali Mićo na sebi je imamo svijetlo zelenu košulju s kockama i sive hlače. Sijed je i srednje visine.

Comments are closed.