Potraga za nestalim R.V. iznad Tarčina

potraga trcin (Medium)Proteklu noć se odvijala potraga za nestalim Rajkom Varagićem iz Istočnog Sarajeva koji je nestao dan prije,20.04.2015.god.,zadnji put viđen kad je napustio svoj dom u jutarnjim satima.

Sutradan,21.04. se javila žena koja ga je vidjela u njegovom rodnom selu Luke, iznad Tarčina, a kasnije su i mobilni operateri utvrdili da ga bazna stanica u toj regiji ima u svom opsegu zračenja.

Nakon dojave od strane rodbine i zahtjeva za potragom,GSSuBiH je okupla 6 spasilačkih službi koje su uz pomoć prijatelja,rodbine i mještana krenuli u  potragu koja je trajala do kasno u noć.

ISS Mostar,Klub visokogoraca Sarajevo,Klub spasavalaca 2000 Sarajevo,GSS Jablanica,HGSS Čitluk i HGSS Mostar su sudjelovali u ovoj potrazi koja nije urodila plodom jer se nestali skrivao i izbjegavao potragu.

Nestali Rajko je viđen u zoni potrage,ali je izmakao i ponovo nestao tragačima,što je očito posljedica njegovog zdravstvenog stanja.Spašavatelji su ponovno,bezuspješno pokušavali da ga lociraju,ali upornost nije urodila plodom jer je noć bila na njegovoj strani.

O svemu je obavještena Policija koja je također sudjelovala u potrazi, te se očekuju daljnje P1100332 (Medium) P1100331 (Medium)aktivnosti sa njihove strane u lociranju nestalog.

Comments are closed.