Gorske službe spašavanja traže nestalog Miralema Toporana

Hercegovačka gorska služba spašavanja Mostar pokrenula je u ponedjeljak poslijepodne potragu za nestalim Miralemom Toporanom iz Rodoča kod Mostara. Miralem je posljednji put viđen u subotu uvečer. Na sebi je tada imao sive bermude i teget majicu s kragnom.

Zbog kompleksnosti potrage tijekom jučerašnjeg dana potražnoj akciji pridružile su se i susjedne stanice gorskih slućbi spašavanja. U potrazi se koriste svi raspoloživi resursi i alati za vođenje potraga, a na terenu je angažirano preko 40 gorskih spašavatelja iz 8 stanica.

Gorske službe spašavanja mole vlasnike gospodarskih objekata u industrijskoj zoni da pregledaju krug tvrtke i rijetko korištene objekte te vlasnike obiteljskih kuća u Roduču da provjere okućnice i objekte na svom imanju. Sve informacije koje bi mogle pomoći u potrazi za nestalom osobom mogu se dojaviti Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja na broj 063 00 11 22, Savezu gorskih službi spašavanja u BiH na broj 063 11 22 33 ili najbližoj policijskoj postaji na broj telefona 122.

Comments are closed.